Δραστηριότητες

Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας σε οργανωμένες, ασφαλείς παραλίες, βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπου παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε θαλάσσια σπορ (jet-ski, water-ski, fly-fish, αλεξίπτωτα θαλάσσης, κλπ. )

Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται ανεβαίνοντας στους Παλαιούς Πόρους και ακολουθώντας αθλητικές δραστηριότητες αέρος με αλεξίπτωτα πλαγιάς.

Ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, έχει να προσφέρει το βουνό των θεών, ο Όλυμπος. Αναρρίχηση, ποδηλασία, καγιάκ , κανό, rafting, ορεινή πεζοπορία, εναέρια περάσματα και πολλά άλλα σε ένα από τα πιο ειδυλιακά φυσικά τοπία της Ελλάδας.

Παράλληλα, μπορεί κανείς να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή της περιοχής η οποία προσφέρει ποικίλες επιλογές από clubs, bars, beach-restaurants αλλά και βραδυνά beach-parties που μπορούν να απογειώσουν τις εξόδους σας.

Για τους φίλους της μουσικής διοργανώνονται φεστιβάλ με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο όπως το φεστιβάλ Ολύμπου που πραγματοποιείται στο κάστρο του Πλαταμώνα  καθώς επίσης και στο Δίον Πιερίας.